Opinie

Bonusquote: VARA-proza naar aanleiding van 1 tweet overtreft stoutste verwachtingen

18-06-2017 13:56

 

“De post lijkt te impliceren dat het een uitzondering is dat vaders koken, waarmee wel extreem retro rollenpatronen worden uitgedragen. Het idee dat vaders vaker voor hun kinderen zouden kunnen koken, of meer zorgtaken op zich nemen dan alleen af en toe een beetje stoer doen met wat vlees op de grill, is kennelijk nog niet opgekomen bij de partij die vijf dagen vaderschapsverlof na de bevalling ‘controversieel’ achtte.”

 

Dit is niet door ons verzonnen. Dit schrijft iemand bij de VARA (NPO) dus écht op. Zonder ironie. Niet satirisch bedoeld. Doodserieuze ernst. Naar aanleiding van één lollig, pesterig tweetje van de VVD.

Terwijl het buiten 30 graden is. En de VVD in kwestie stikkend en gillend van de LOLROFL over straat rolt richting de bierpomp want leven vieren (zij wél).

Ledengeld Belastinggeld afdragen voor dit soort psychotische online hysterie is nog nooit zo leuk geweest. KIJK NOU! Ze hebben de hekken van de inrichting open laten staan! Zielig voor BNN

Wij zijn nu even wat vlees op de BBQ gooien. Als moeders tenminste klaar is met afwassen. Hier, een dixielandmuzakje om straks mieters op te kunnen swingen amice. Vergeet je strooien hoedje niet op te zetten Francisco!