TPOok!

 
avatar
   
Media & TV

NPO zonder toegevoegde waarde dramt toegevoegde waarde NPO door via website

Uw belastinggeld gaat onder andere naar een website over toegevoegde waarde NPO

Tags:

Politie tuigt website op om burger toegevoegde waarde politie uit te leggen. Defensie komt met website om burger uit te leggen hoe nuttig het leger is. Artsen en verpleegsters verenigen zich op website om Nederlander te overtuigen van nut medische wetenschap. Brandweer nu online zodat burger eindelijk weet waarom branden blussen een must is. Politici leggen op website uit waarom chaos en anarchie ook weer niet zo leuk is. Waterschap geeft via website inzicht in het nut van dijken, dammen en duinen. Nieuwe website moet automobilist overtuigen van nut asfalt. Ambulancebroeders proberen het nog één keer en willen hartaanvalpatiënten online overtuigen van nut ambulance bellen. Juffen en meesters nu online, halen burgers over onderwijs te volgen. Nu te zien op website: zo ziet Nederland er uit zonder bussen en treinen. Stoplichtgroenenrood.nl, om te laten zien wat toegevoegde waarde is van stoplichten. Gehandicapten revalidatiecentrum laten via online filmpjes zien dat één been geen been is. Bevrijddegevangenen.nl, nieuwe website om toegevoegde waarde gevangenissen aan te tonen. Rechters verenigen zich online om burger toegevoegde waarde rechters uit te leggen. Bibliotheken online in de weer om nut van alfabetisering uit te leggen. Rioleren.nl, online initiatief om burgers toegevoegde waarde riolering aan te leren. Nu online: zo donker wordt het zonder toegevoegde waarde straatlantaars. Plantsoenendienst komt met onkruidonline.nl om burgers toegevoegde waarde snoeien en schoffelen te laten zien. Vuilnisschmuilnis.org, de site waar u kunt leren wat de toegevoegde waarde is van vuilnis ophalen. Steekuzelfneer.com, ludieke website om toegevoegde waarde spoedeisende hulp aan te leren.

TOEGEVOEGDEWAARDELOZE NPO HEEFT WEBSITE NODIG OM BELASTINGBETALER TOEGEVOEGDE WAARDE NPO UIT TE LEGGEN.

   

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.