Voorbij het eigen gelijk
 
 
avatar
   
Media & TV

TPOdcast (aflevering 19) – Met Roderick Veelo & Bert Brussen

Formatie, doei GroenLinks, nepnieuws, Trump, CNN, moralisme, zelfingenomen journalisten, Freek de Jonge

Deze aflevering in steekwoorden, ongeveer op volgorde:

GEEN GROENLINKS IN HET KABINET, de formatie, Tjeenk Willink, minderheidskabinet, documentaire Geert Wilders, verkiezingen Engeland, labour, conservatieven, May, Corbyn, Sadiq Khan, terreur, aanslagen, islam, Syriëstrijders, Londen, asielzoekers, immigratie, vluchtelingen, veiligheidsdiensten, politie, goede journalistiek, Nieuwsuur, slechte journalistiek, nepnieuws, CNN, in scene gezet protest moslims Londen, Jean Pierre Geelen, Volkskrant, schuld van rechtse weblogs, Comey, FBI, ‘Trump loog’, New York Times, Washington Post, vooringenomen journalistiek, Trump-haat, actiejournalistiek, campangejournalistiek, linkse journalistiek, Amerikaans nepnieuws, rectificatie, Rubio, selectief lekken, republikeinen, democraten, president willen beschadigen, emotie vs ratio, mainstream media, politieke overtuiging, ideologie, zelfoverschatting, moralisme, Politico, verschrikkelijke journalistiek, problematische media, gretige domheid, verantwoorden, voortdurend moeten verdedigen, Twitter, Wierd Duk, Erik van Muiswinkel, obsessies, Artikel1, inclusieve gezelligheidsvereniging van Sylvana Simons, Eindhovens Dagblad, Savannah, Den Bosch, multiculturele wijk, blanken, racisme, ‘dat mag je niet opschrijven’, censuur, zelfcensuur, feiten, polarisering, ‘debat’, Freek de Jonge, André van Duin-grappen, tafelheer, DWDD, Pauw & Witteman, House of Cards, Netflix, binchen, Oerol, blanke babyboomers in zeiljacks op crocs, gesubsidieerd straattheater, cultuurbezuinigingen, NAPALM OP TERSCHELLING.

 

Raw MP3 hier.

iTunes-link.

Beluister ze allemaal!

 

 
 
Toon / Verberg Reacties
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.