Voorbij het eigen gelijk
 
 
Media & TV

Video – Australische talkshowhost Andrew Bolt aangevallen door extreemlinks, vecht terug

Veilt het door extreemlinkse geweldplegers met glitter besmeurde pak voor het goede doel

Australische talkshowhost en columnist Andrew Bolt werd gisteren na een boekpresentatie aangevallen door extreemlinkse, tolerante, deugende activisten. Ze besprongen Bolt en belaagden hem met een plakkerige vloeistof met verf en glitters. In de worsteling liet Bolt zich niet onbetuigd, op beelden van de aanval is te zien hoe hij ze van zich af slaat.

Later kondigde Bolt aan het besmeurde pak te veilen als ‘souvenir in de strijd om het vrije woord.’ De opbrengst gaat naar een goed doel voor kinderen. Ook zei hij: “Stop met het medelijden. Medelijden is voor losers. En zo voel ik me niet, geef me liever high fives.”

Lees ook: Annabel Nanninga te gast in The Bolt Report

   
 
 
Toon / Verberg Reacties
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.