avatar
   
Media & TV

TPOdcast (aflevering 18) – Met Roderick Veelo & Bert Brussen

Islam, islamofobie, dit is niet mijn islam, Joris Luyendijk-persbreidelcensuurpogingen en natuurlijk gevaarlijke keukentrapjes

Deze aflevering in deze volgorde: Sadiq Khan, burgemeester Londen, islam, islamitisch extremisme, realisme, benoemen, aanslagen, keukentrapje is gevaarlijker, veiligheidsdiensten, enough is enough, Rock am Ring, islamofobie, dit is niet mijn islam, hoofddoekmeisjes van halal, CNN fake news, nepnieuws, propaganda, schande voor de journalistiek, Hillary Clinton, MSNBC, DNC, House of Cards, season 5, Underwood, Kathy Griffin, Joris Luyendijk, censuur, nieuwsstop bij aanslagen, persbreidel, social media, internet, vrijheid, jaren ’70, vrijheid, nieuwsmonopolie, NPO, gelijkgeschakelde couranten, Hilversum 3, VARA, Bert Brussen is verkouden en moet hoesten.

 

 

Raw MP3 hier.

iTunes-link.

Beluister ze allemaal!

 

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.