TPOok!

 
Media & TV

Tuigvlogger Ismail Ilgun gaat docu maken over Eindhovense kansenwijk Woensel

Docu in opdracht van het AD

De als ‘tuigvlogger’ bekend geworden Zaandammer Ismail Ilgun gaat voor het AD een docu maken over de Eindhovense achterstandswijk Woensel, meldt Omroep Brabant. De vlogger, die in zijn zogenaamde ‘hoodvlogs’ te zien was terwijl hij en zijn vrienden geweld pleegden, politie sarden, raadslid Juliëtte Rot bedreigden en een nieuwsteam van SBS de wijk uit dreigden, zegt zijn leven te hebben gebeterd. Vermoedelijk omdat entertainmentlabel TopNotch, waar Ilgun een contract kreeg, hem dan beter in de markt kan zetten.

Lees ook: Zeker verdient ‘tuigvlogger’ Ismail een kans, maar niet als rolmodel

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.