Voorbij het eigen gelijk
 
 
avatar
   
Media & TV

TPOdcast (aflevering 17) – Met Roderick Veelo & Bert Brussen

Bert Brussen live telefonisch vanaf zijn vakantie-eiland, Trump, De Formatie en napalm op Amsterdam

Bert Brussen zit in de ruisende zeewind op zijn Canarische eiland daarom een minder lange vakantie-editie met Bert ‘overzee’ Brussen live via de telefoonvork en Roderick ‘gewoon thuis’ Veelo live achter de mic zonder plopkap.

Over: De Formatie, Shippers, Tjeenk Willink, hoera een minderheidskabinet, napalm op Amsterdam als Bert Brussen toch niet thuis is want dan komt dat mooi uit, echte leider Trump, echter leider Macron, slappe zakken van de EU die graag echte leiders willen zijn maar het niet zijn omdat het gefeminiseerde Volkskrant-lezers zijn, meebetalen aan de NAVO, anti-terreur en gratis borrelnootjes met Schültenbrau bij Jurriaan Maessen thuis in Veghel (hij weet er van) voor iedereen die vandaag nog luistert.

 

Raw MP3 hier.
iTunes-link.

Beluister ze allemaal!

 

 

 


 
 
Toon / Verberg Reacties
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.