Entertainment

Patricia Paay trekt ‘plasseksfilmpje’ rechtszaak tegen haar buurman in

30-05-2017 15:57

Patricia Paay trekt de rechtszaak tegen haar buurman Maarten Oostvogel in. Die zat volgens haar achter het uitlekken van het plasseksfilmpje, maar nu zegt Paay volgens Quote dat er geen grond voor die verdenking was. Ze biedt excuses aan.

De textielondernemer uit Lijnden woont twee huizen verder van Paay en heeft nu de toezegging dat Paay in het openbaar haar excuus gaat maken, zo meldt Quote verder over de zaak. Oostvogel bereidt nu zelf een schadeclaim voor. Paay heeft ook nog een financieel conflict met Oostvogel, maar die zegt dat er geen achterstallige betalingen zijn.

Belastingdienst

Zelf heeft Paay nog een conflict met de belastingdienst. Ze wil zo snel mogelijk uit Lijnden vetrekken, volgens Quote, maar dat wordt nog ingewikkelder nu er beslag is gelegd op haar woning.

De site Bekende Buren meldde dat Patricia tussen 2013 en 2016 geen of te weinig belasting zou hebben betaald. Daarom liet de Belastingdienst Amsterdam maandag beslag leggen op Patricia’s woning, die te koop staat voor 475.000 euro. “Het klopt dat ik ze nog geld verschuldigd ben”, zegt Patricia. “Ik heb ook gezegd: als ik moet betalen, betaal ik wel, maar dat kan ik nu even niet. We zijn hier al maanden mee bezig.”

Volgens Patricia heeft zij haar afspraken met de Belastingdienst zwart op wit staan. “Daar is zelfs een notaris bij geweest. De Belastingdienst werkt veel langs elkaar heen. De een weet niet waar de ander mee bezig is.”

(TPO/ANP)