avatar
   
Media & TV

TPOdcast (aflevering 15) – Met Roderick Veelo & Bert Brussen & Bart Nijman van Geenstijl.nl

Bart Nijman: 'Ik denk dat tussenkomt rechter in geval van beledigen Sylvana Simons wel zinvol was'

Jubileumeditie van de TPOdcast (aflevering 15) met als speciale gast Bart Nijman van Geenstijl.nl. De afgelopen weken reageerde Geenstijl niet op de door Volkskrant en NRC Handelsblad aangezwengelde golf van haat die de website overspoelde, maar voor TPO wilde Nijman wel een uitzondering maken.

Oftewel: een half uur lang TPOdcast over fatsoen, vrijheid van meningsuiting, Sylvana Simons, respect, Dumpert, Dumpertreeten, de grenzen aan de vrijheid van meningsuiting, het OM, reaguurders, trutjes op de Bontiusplaats, trutjes op het Rokin, de samenleving, de grachtengordelfilterbubblemedia, het pluriforme mediabestel, de toekomst van Geenstijl, de klaagzang van het orkest van lichtgeraakte mensen en het openbare debat.

 

Raw MP3 hier.

iTunes-link.

Beluister ze allemaal!

 

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.