Voorbij het eigen gelijk
 
 
Media

Video – Hoofdofficier van Justitie: ‘Geenstijl heeft geen recht van leven op internet’

Het wordt nu eng, heel erg eng

Weet u nog dat Hoofdofficier van Justitie Theo Hofstee zich beklaagde dat hij het zo druk had met onderzoek naar columnisten met hun vervelende meningen? Die Hofstee blijkt dus een veel engere collega te hebben. De Haagse Hoofdofficier van Justitie Bart Nieuwenhuizen gunt Geenstijl het licht in de ogen niet.

Als het Openbaar Ministerie zo denkt over Geenstijl, bestaat de kans dat het in de toekomst ook andere media de maat kan gaan nemen. Bovendien: sinds wanneer bepaalt het OM wat een fatsoenlijke samenleving is?

Het wordt nu eng, heel erg eng.

Lees ook

Sietske Bergsma – Het Openbaar Ministerie ziet vrijheid van meningsuiting als een gunst

   
 
 
Toon / Verberg Reacties
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.