Voorbij het eigen gelijk
 
 
avatar
   
Media & TV

TPOdcast (aflevering 13) – Met Roderick Veelo & Bert Brussen

Manifest geenstijladverteerdersboycot, huilende vrouwen zijn nat, safespaces, 1984, linkse totalitaire policor zet door

Deze week: de Volkskrant-geenstijladverteerdersboycotoproep, de NRC-geenstijladverteerdersboycotoproep, Pieter Klok, Rosanne Hertzenberger, Loes Reijmer, Heleen Mees, adverteerders, de ondergang van oude media, seksisme, huiliehuilie, vrouwen als nieuwe negers, social justice warriors, Dumpert, dumpertreeten, 6 mei, Pim Fortuyn, 15 jaar later, Pim Fortuyn all over again, wéér dankzij NRC, Folkert Jensma, mainstream media, alternatieve media, Adam Curry, de macht van Geenstijl waar msm bang voor is, Theo van Gogh moest ook kapot net als Fortuyn en Geenstijl, politieke correctheid, censuur, safe spaces, feelgood, instagram, youtube, het einde van commerciele nieuwsmedia, Facebook, Brave New World, 1984, George Orwell, Hillary Clinton, #perfectlyme, Frankrijk, Macron, multiculturele samenleving, islamisering, populisme, Merkel, D66 EU en ook Willem Treur wordt genoemd.

 

Raw MP3 hier.

iTunes-link.

Beluister ze allemaal!

 

 
 
Toon / Verberg Reacties
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.