Voorbij het eigen gelijk
 
 
Media & TV

U zond in: ‘Wij willen de Postonline niet meer ontvangen’

'Druppel die de emmer van ergernis doet overlopen'

Tags:

 

“De manier waarop u deze aktie van adverteerdersboycotten Geenstijl afserveert is voor ons de druppel die de emmer van ergernis doet overlopen. Vrijheid van meningsuiting is niet hetzelfde als vrijheid om te vernederen. Wij willen de Postonline niet meer ontvangen.”

 

Okay.

Geef ons even uw adres dan zorgen we dat ThePostOnline.nl binnenkort niet meer bij u door de brievenbus valt (de opzegtermijn is twee maanden). Wilt u dan wel het welkomstgeschenk (set badlakens of het boekje Wandelvreugde met Joyce Roodnat) gewassen en in redelijke staat aan ons retourneren?

Tot uw dienst!

   
 
 
Toon / Verberg Reacties
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.