TPOok!

 
Opinie

‘Ook wij van Leefbaar Veghel, hoewel wit, roepen eendrachtig: GeenStijl aan het spit!’

'Jammer dat Rosanne Hertzberger overduidelijk tot aan haar knieën in de maandstondelijke misère stond'

Lijst Leefbaar Veghel, hoewel inmiddels ter ziele gegaan door toedoen van een sjoemelende penningmeester enerzijds (die achteraf een nevenfunctie bleek te hebben bij de Veghelse chapter van de Willie Nelson Memorial Fanclub) en het overmatig inslaan van partijen Schültenbrau zonder deze te declareren via onze vaste aftik-BV in Goeree-Overflakkee (het is ingewikkeld) anderzijds, leeft nog altijd voort als een uitgekleed clubje dat wekelijks de wonden likt in een lokale snack- en partygelegenheid te Veghel-Zuid.

Zo ook gisterenavond, toen we stipt om 23.05 inschakelden op Pauw, alwaar een stralend glimlachende Rosanne Hertzberger de degens kruiste met Roderick Veelo. Onderwerp: GeenStijl moet kalltgestellt want, nu ja, vrouwonvriendelijk als de neuq.

Maandstondelijke misère

Excuus voor het op ondiplomatieke wijze tot uitdrukking brengen van de consensus, maar zo rollen wij in Veghel. Jammer dat Rosanne overduidelijk tot aan haar knieën in de maandstondelijke misère stond, waarin je bijvoorbeeld ook al geen groente mag behandelen, een ongelijk speelveld dus waar gretig misbruik van werd gemaakt door haar tafelgenoten, en dan met name het zelfingenomen wittemansconclaaf aangevoerd door Roderick Veelo (dat háár!)

Afijn: wij, de voltallige raad gisterenavond bijeen in snackbar De Lamme Slurf, willen bij dezen onze steun uitspreken voor het initiatief van Hertzberger om dat vreselijk gemene GeenStijl slagaderlijk te raken. Jammer dat het kennelijk alleen menstrueel gemankeerde vrouwen is toegestaan Hertzberger’s hartstochtelijke pleidooi te ondertekenen, want ook wij, hoewel wit, roepen eendrachtig: GeenStijl aan het spit!

Online onfatsoen

Sterker, mademoiselle Hertzberger: alleen al hier in Veghel treft u een hele troep bierdrinkers die zich bereid heeft verklaard om zich zij aan zij met u en uw zusters teweer te stellen tegen al dat online onfatsoen. Ik zie het ook al helemaal voor me trouwens: wij, meegalloperend in de kruistocht tegen racisme, seksisme, of wat zich verder ook aan kwetsends aandient allemaal.

Komt u dus snel naar Veghel? We hebben de Schültenbrau al koud lauw staan!

   

Steun direct Jurriaan Maessen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.