Opinie

Zo ziet demonisering van Thierry Baudet op kosten VARA-leden er uit

18-04-2017 10:25

 

Lees ook: Bonusquote – Sylvain Ephimenco: ‘Joop.nl is een VARA haatsite’.

 

Alstublieft, de demonisering van Thierry Baudet (een democratisch verkozen Tweede Kamerlid) door een website van de publieke omroep VARA (NPO, betaald van uw belastinggeld) in beeld. Eenmaal een bloemlezing van VARA-haattopics onder elkaar gezet wordt goed duidelijk hoe obsessief, als een enge stalker, deze VARA-ledenwebsite heel bewust bezig is met het aanzwengelen van haat tegen Baudet.

Waar is het OM nu eigenlijk? Heeft het OM, om ‘fatsoen terug te brengen in het debat‘, al uit zichzelf gebeld met Baudet? Als het ‘beledigen’ van Sylvana Simons al een rechtszaak waard is, dan toch zeker ook deze vorm van ‘opruiing’? Wacht officier van justitie Theo Hofstee wellicht op de adresgegevens van de VARA? Kan hij het Mediapark niet vinden misschien? Of mogen we (wederom) concluderen dat het recht in Nederland zo krom als een hoepel is en dat het ene slachtoffer het andere niet is?

En waar blijft het verzet van de VARA-leden? Zij betalen immers mee aan deze diepgestoorde vorm van onophoudelijke en anti-democratische karaktermoord. Misschien kunnen de VARA-leden zichzelf deze vraag stellen: wat precies is er ‘sociaal’ en ‘verschillig’ aan dit soort haatzaaien?

Wat vinden Paul de Leeuw, Jeroen Pauw, Matthijs van Nieuwkerk en de rest van de unieke talenten er eigenlijk van dat mede onder hun naam opnieuw bewust, en berekenend, wordt aangestuurd op een nieuw Fortuyn-drama, ditmaal tegen Thierry Baudet? Je zou toch denken dat juist VARA-prominenten iets hebben geleerd in de afgelopen 15 jaar

(U kunt uw VARA-lidmaatschap hier opzeggen.)