TPOok!

 
avatar
   
Media & TV

Boer Zoekt Vrouw aflevering 10: De liefde is mooi #bzv

'Riks geloofde er niet niet in, Olleke wilde te graag en David twijfelt nog steeds'

Heel leuk hoor, die verliefdheid bij Herman, Marc en David. Maar ik vind het zielig voor Olleke. Echt heel erg zielig voor Olleke.

Ik heb even een weekje overgeslagen, maar begreep dat Alberdien is vertrokken, want die zag ik in deze uitzending niet terug. Ze is dan wel klein, maar zo klein? Goed. Sandra dus. De vrouw die Olleke in de bosjes aanrandde toen ze de kans kreeg, maar nu ze gewonnen heeft ineens niet thuis geeft. Ze wilde nog wel op citytrip, maar wel gewoon als vrienden. De grote vriendelijke reus probeerde het nog met een romantische kamer voor twee. Hot tub, flesje wijn, je kent dat dat wel. Maar Sandra kreeg het Spaans benauwd bij het idee en besloot ’s avonds het barpersoneel maar te versieren. En die lieve arme Olleke, die kon in de stront zakken. Wat een keihard programma.

 

Lees verder op ShePostsOnline.nl >>>

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.