Media & TV

Bonusquote: Anne Fleur Dekker wil graag dat Parool Theodor Holman censureert

05-04-2017 17:35

 

“Ik snap niet waar Holman het lef vandaan haalt dit te schrijven. Nog minder snap ik waarom Het Parool de column gewoon geplaatst heeft. Blijkbaar is seksisme in de media zo geïnstitutionaliseerd en genormaliseerd dat niet eens wordt opgemerkt wat voor seksistische en ronduit gore ­column Holman schrijft.

Dat deze columns in het publieke ­debat geaccepteerd worden, baart mij extreme zorgen, want mijn verhaal staat niet op zichzelf.

We willen niet dat dan één van ons nog een keer verbaal aangerand wordt in een grote krant. Bovendien praat je tegen mijn mond en niet tegen mijn vagina.

Er is geen enkel scenario waarin Holmans column goed is. Lezers die het ermee oneens zijn, vinden het goor, lezers die het met Holman eens zijn, worden bemoedigd in slecht gedrag.”

 

Onlangs schreef Parool-columnist Theodor Holman een ‘afschuwelijke oudemannencolumn’. Daarin figureerde ook de extreemlinkse activiste/internationale socialist/medewerker van een website van de publieke omroep Anne Fleur Dekker, die graag 500 stenen op Geert Wilders wil gooien en Thierry Baudet wil taarten. Anne Fleur Dekker was niet echt blij met de column van Theodor Holman en heeft nu Een Boze Brief geschreven naar het Parool. Hierboven de allergrappigste quotes.