Voorbij het eigen gelijk
 
 
avatar
   
Media & TV

Boer zoekt Vrouw aflevering 6: De boeren moeten kiezen #bzv

'Het was de aflevering van de wegvluchtende vrouwen'

De zesde aflevering. Ik rekende op liefde, vlinders, passie. Maar het we moeten nog een weekje wachten, want het was de aflevering van de wegvluchtende vrouwen. Het is niet anders.

Wennen. Dat is het bij Riks in Canada. Die kou, die grote lege kale vlakte, die slechte grappen. En een ietwat lompe onverstaanbare boer. Dat is, als je het zo allemaal bij elkaar optelt, even wennen. Claudia heeft het een paar dagen geprobeerd, maar ze geeft op. Ze kan niet meer. De hele dag moet ze zich optimaal concentreren om Riks te kunnen verstaan en als ze dan ’s avonds uitgeput naar bed wil, moet ze eerst een overal uit bed halen. Het is allemaal te veel. Riks vond het niet erg. Die gaat toch voor Marit. Hij probeerde Eline nog te elektrocuteren, maar dat mislukte helaas. Dan maar wachten tot het keuzemoment.

 

Lees verder op ShePostsOnline.nl >>>

 
 
Toon / Verberg Reacties
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.