Voorbij het eigen gelijk
 
 
avatar
   
Media

Man opgepakt in zaak seksvideo Patricia Paay

Een 39-jarige man uit Beverwijk

Een 39-jarige man uit Beverwijk is vanochtend opgepakt als verdachte in de zaak rond de seksvideo van Patricia Paay. Hij wordt onder meer verdacht van computervredebreuk, smaad en belediging. De man zit volgens de politie achter een social media-account dat de beelden heeft geplaatst.

Aangifte tegen verspreider plasseksvideo

De zangeres en tv-persoonlijkheid deed een maand geleden aangifte tegen iemand die ze verdenkt van het beschikbaar stellen van de video. Daarna deed ze ook aangifte tegen de websites Dumpert en GeenStijl wegens het verspreiden van de seksvideo waarin ze is te zien. Dat is opmerkelijk, omdat het er op lijkt dat het filmpje nooit op videosite Dumpert heeft gestaan.

De politie heeft Paay op de hoogte gebracht van de arrestatie. Na verhoor op het politiebureau mocht de Beverwijker vertrekken; hij blijft verdachte in de zaak.

 
 
Toon / Verberg Reacties
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.