avatar
   
Opinie

Bonusquote: hysterische Margriet Oostfront laat Volkskrant nepnieuws plaatsen

Arrogant zuurbekje kwam, zag en liet Volkskrant falen (weer)

 

“In het begin noemden ze hun eigen naam ook wel. Dit veranderde al snel toen anonieme reageerders als ‘Lekker Beuken’ ze een inrichting inwensten. Toen GeenStijl ze ‘de Vijfde Colonne van Linkse Plaagtrollen’ noemde en hoofdredacteur Bert Brussen van The Post Online weer een aanval van hysterie kreeg en tegenoperatie ‘Gladio’ afkondigde, tegen deze ‘gedachtenpolitie, gemodelleerd naar de psychologische oorlogsvoering die in de voormalige Sovjetunie en in de DDR’.”

 

Mij hysterisch noemen (hahaha, een vrouw die mannen beschuldigt van hysterie!), soit, maar dan gaat het mis. Want volgens de Volkskrant, ongetwijfeld op aanwijzing van snob-digibeet Oostfront zelf, plaatste De Dagelijkse Standaard een foto van de Operatie Libero-vanjole (tevens BBQ-en NIMBY-plezierhater) met bloksnor.

En dat is dus niet waar cq. nepnieuws.

Want het was TPO dat volkomen terecht een foto plaatste van die pathetische narcist uit Amsterdam-Zuid die BBQ’en in het Vondelpark heeft verboden omdat jongelui geen plezier mogen maken van de boze babyboomers met bloksnor in hun riante OSM-villa’s met ivoren torentjes nadat ze zelf sinds 1968 iedereen lastig hebben gevallen met hun hinderlijke kutmoralisme en hun zeven progressieve plagen. Sterf nou toch gewoon eens uit.

Ik leg het nog één keer uit: TPO plaatst foto’s van randdebielen met bloksnor, DDS plaatst artikelen met koppen waarin woorden als ‘KLABAM! HATSJIKIDEE! BAM! JANKIEBOEBOE!’ staan. Zo moeilijk is dat toch ook niet?

Zie verder Geenstijl voor de youtube met het nog altijd zo treffende liedje van Joop Visser. (LOL @ reaguurdersverbod op VK.nl nadat fatsoensfascist en social justice warrior Kustaw Bessems (PvdA) er de scepter is gaan zwaaien. Is de ‘stilteruimte’ en safespace al ingericht op de redactieburelen?)

 

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.