Voorbij het eigen gelijk
 
 
avatar
     
Opinie

Grootste online opiniesite bagatelliseert geweld. Disgusting

Rutger Bregman ziet 'ordehandhaving' aan voor geweld, geen woord over het échte geweld

Gemene brandweer spuit meubels nat. Sadistische dokter snijdt in mens. Planthatende hovenier snoeit onkruid. En de krant die een situatie met gewelddadige relschoppers die door moedige agenten in het gareel worden gehandhaafd terecht en feitelijk omschrijft als ‘laten zien wie er de baas is’, is ‘disgusting’.

Zo kennen we de Correspedant weer. Diep in eigen vlees deugen, 2 + 2 =5, oorlog is vrede, verraden is deugen, je waarden, normen en/of land verdedigen is fascisme, gewelddadig protest is liefde en onwelgevallige verslaggeving in een vrij land is ‘disgusting’.

Bonusfoto hier onder, bijschrift in een formulering die Rutger Bregman-proof is: gemarginaliseerde Migratie-achtergrondiër met biculturele kloof-issues en hosselstress veroorzaakt door een gebrek aan basisinkomen, laat aan onderdrukkende fascist zien wie er de baas is middels dialoog en verbinding.

   
 
 
Toon / Verberg Reacties
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.