Voorbij het eigen gelijk
 
 
avatar
     
Media & TV

Wie is de Mol, aflevering 10 #widm

De finale

 

De dag van de finale zit ik gezellig met mijn vriend in de auto, de hapjes zijn in huis gehaald en we gaan ons gekochte salontafeltje nog even naar huis brengen. In de auto staat 3FM op waar het over Wie is de Mol? gaat. Annemieke Schollaardt (finalist van vorig jaar) is op zoek naar goede theorieën en de beste theorie wint een Wie is de Mol?-pakket met onder andere kaartjes voor de fandag volgende week in Hilversum. Ik besluit mijn beste theorie richting Thomas te sms’en en een aantal minuten later word ik gebeld door 3FM. Ik vertel Annemieke mijn theorie en win het pakket! Mijn Wie is de Mol? finaledag is goed begonnen.
 

Lees verder op ShePostsOnline.nl >>>

 
 
Toon / Verberg Reacties
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.