TPOok!

 
avatar
   
Media & TV

Niemand wil nog naar RTL Late Night kijken

Naar Jinek daarentegen...

De kijkcijfers van RTL Late Night blijven maar kelderen. De latenightshow van Humberto Tan trok woensdag 482.000 kijkers en dat is niet genoeg voor een plek bij de 25 best bekeken tv-programma’s. Dat blijkt uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek.

Het is de tweede avond op rij dat Humberto minder dan een half miljoen kijkers weet te trekken met zijn talkshow. Dinsdag stemden 468.000 Nederlanders af op RTL Late Night, wat net genoeg was voor de laatste plek in de kijkcijfer top 25.

Humberto legt het al weken af tegen Eva Jinek, die ook woensdag weer veel meer kijkers trok met haar latenighttalkshow. Jinek trok 950.000 kijkers naar Staatszender NPO 1 en verovert daarmee de elfde plek in de lijst van best bekeken programma’s.

Het NOS Staatsjournaal van 20.00 uur trok ook woensdag de meeste kijkers: 2,25 miljoen. Staatszender NPO 1 deed ook goede zaken met Tussen Kunst & Kitsch en De Wereld Draait Door. Die programma’s bezetten de tweede en derde plek met respectievelijk 1,75 miljoen en 1,31 miljoen kijkers.

Anp

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.