TPOok!

 
avatar
   
Media

Politie: ‘We nemen zaak Patricia Paay wel degelijk serieus’

Hermandad reageert op aantijging diva in Jinek

De politie heeft woensdag opnieuw gesproken met Patricia Paay over haar aangifte na het gepubliceerde seksfilmpje dat op internet rondwaarde. Het onderzoek naar wie de beelden heeft verspreid is ‘in volle gang’, laat de politie woensdagavond weten en meldt ook dat de zaak wel degelijk serieus wordt genomen.

In het gesprek zijn, in aanwezigheid van de advocaat van Paay, afspraken gemaakt om het contact ‘voortaan goed te laten verlopen’. Dinsdagavond zei Paay in de talkshow Jinek dat ze het gevoel had dat haar aangifte vrijdag niet serieus werd genomen. Er zou onder meer te weinig zijn doorgevraagd naar bewijzen. De politie stelt woensdag: “Wij betreuren het gevoel dat bij mevrouw Paay is ontstaan, zeker gezien de ernst van de situatie waarmee zij geconfronteerd is. De politie en OM NH nemen de zaak serieus.”

Paay deed vrijdag aangifte tegen de persoon die ze verdenkt van het lekken van de video. Later kwam daar haar aangifte bij tegen de websites GeenStijl en Dumpert wegens het verspreiden van de seksvideo waarin ze is te zien.

Behalve tactische rechercheurs zijn ook digitale en cybercrime experts van de politie Noord-Holland bij het onderzoek betrokken.

ANP

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.