TPOok!

 
avatar
   
Media & TV

Boer Zoekt Vrouw Internationaal: de brieven #bzv

Van paardenmeisjes tot vrouwen met getatoeëerde borsten: voor David is er van alles wat

Kijkcijferkanon Boer Zoekt Vrouw Internationaal is weer begonnen. Na de voorstelaflevering van de buitenlandse boeren in augustus, zaten zondagavond 3.8 miljoen mensen aan de buis gekluisterd om te zien hoe de muzikale Herman uit Frankrijk, de knappe Marc uit Zambia, de onverstaanbare Olke uit Texas, vrouwenliefhebber Riks uit Texas en de goedlachse David uit Roemenië in Rotterdam arriveren voor hun brieven. En zoals ieder jaar is dan de grote vraag: hoeveel brieven zouden er voor ze zijn binnengekomen? Yvon Jaspers ontvangt de boeren op een chique locatie; het voormalig cruiseschip en vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn, het ss Rotterdam. Yvon staat voor ze het weet weer met haar laarzen in de modder, dus neemt het er vandaag nog even van. Op deze zinderende nazomerdag op het schip draagt ze bij aankomst van de buren een kort rood jurkje met een pittige pump eronder.

Lees verder op ShePostsOnline.nl >>>

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.