TPOok!

 
avatar
   
Media & TV

Wie is de Mol 2017: Aflevering 6 #WIDM

'Wijzer worden?'

Wijzer worden? Aldus de titel van aflevering 6. Ja, ik wil heel graag wijzer worden, ik wil weten wie de grote saboteur is van WIDM 2017. De eerste opdracht speelde zich ondergronds af. Thomas en Sanne liepen door ondergronds Pendleton om de omgeving goed in zich op te nemen en te onthouden waar geld lag verborgen. Imanuelle, Jochem en Diederik moesten vervolgens in het donker de juiste enveloppen meenemen met aanwijzingen die Thomas en Sanne doorgaven. De taak van Sanne en Thomas is in mijn ogen een perfecte positie voor een mol. Een andere mogelijke hint wil ik jullie niet onthouden. Richard Groenendijk kwam in Moltalk met een hele goede theorie: de titel van de aflevering is ‘wijzer worden?’ en wie wordt er bij de eerste opdracht in het donker onder (waar een mol leeft) wijzer? Onderwijzer Jochem van Gelder. Hij heeft de Pabo gedaan en zit in het groepje die in het donker geld moeten vinden. Misschien ver gezocht, maar ik vind het een erg goede theorie.

Lees verder op ShePostsOnline.nl >>>

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.