TPOok!

 
avatar
   
Media & TV

Bonusquote: advocaat Patricia Paay gaat GeenStijl en iedereen ‘aanpakken’ wegens seksfilmpje

'Iedereen die nu nog bezig is met verspreiding van de beelden pakken we ook aan'

 

“‘GeenStijl heeft willens en wetens Patricia beschadigd, juist terwijl dagblad De Telegraaf had gezegd niets met de beelden te doen. Mijn broek zakte af toen de beelden bij GeenStijl verschenen’, zegt Langelaar. ‘Want GeenStijl en de Telegraaf zijn van hetzelfde bedrijf.’

Het zal niet bij GeenStijl blijven, zegt Langelaar. ‘We pakken ook die twitteraar aan die als eerste de beelden verspreidde, onder de naam ‘Eendenvanger’. We weten wie hij is, zijn naam, 06-nummer, alles, die gaat er nog van langs krijgen. En iedereen die nu nog bezig is met verspreiding van de beelden, via twitter, instagram, een whatsappje, whatever, die pakken we ook aan.'”

 

Het is maar dat u het weet: telkens wanneer u kijkt naar die mevrouw van in de zestig die zich voor de lol laat onderpissen bent u illegaal bezig en wordt u ‘aangepakt’. Ofzoiets.

Mocht u het filmpje nog niet hebben gezien maar wel de behoefte hebben aan spannende beelden, klik dan hier voor een uniek maar spannend filmpje met een niesende babypanda.

   

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.