Media & TV

Bonusquote: advocaat Patricia Paay gaat GeenStijl en iedereen ‘aanpakken’ wegens seksfilmpje

11-02-2017 12:53

 

“‘GeenStijl heeft willens en wetens Patricia beschadigd, juist terwijl dagblad De Telegraaf had gezegd niets met de beelden te doen. Mijn broek zakte af toen de beelden bij GeenStijl verschenen’, zegt Langelaar. ‘Want GeenStijl en de Telegraaf zijn van hetzelfde bedrijf.’

Het zal niet bij GeenStijl blijven, zegt Langelaar. ‘We pakken ook die twitteraar aan die als eerste de beelden verspreidde, onder de naam ‘Eendenvanger’. We weten wie hij is, zijn naam, 06-nummer, alles, die gaat er nog van langs krijgen. En iedereen die nu nog bezig is met verspreiding van de beelden, via twitter, instagram, een whatsappje, whatever, die pakken we ook aan.'”

 

Het is maar dat u het weet: telkens wanneer u kijkt naar die mevrouw van in de zestig die zich voor de lol laat onderpissen bent u illegaal bezig en wordt u ‘aangepakt’. Ofzoiets.

Mocht u het filmpje nog niet hebben gezien maar wel de behoefte hebben aan spannende beelden, klik dan hier voor een uniek maar spannend filmpje met een niesende babypanda.