TPOok!

 
avatar
   
Media & TV

Patricia Paay doet aangifte vanwege seksfilmpje

Anonieme ex van diva zegt niet achter verspreiding te zitten

Tags:

Patricia Paay heeft vrijdagmiddag aangifte gedaan vanwege het verspreiden van een seksfilmpje waarin zij te zien is. Dat heeft een woordvoerder van de politie Noord-Holland bevestigd. Verdere informatie wilde hij niet geven.

Paay stapte naar de politie nadat er donderdag een video was uitgelekt, waarin te zien is hoe zij met een man plasseks heeft. Volgens haar advocaat Johan Langelaar heeft zij aangifte gedaan van zowel het dreigen met het verspreiden van de video als het daadwerkelijk naar buiten brengen. “Patricia was niet op de hoogte van het feit dat er een filmpje van haar was gemaakt”, zei Langelaar.

GeenStijl plaatste de link van het filmpje, maar verwijderde die even later ook weer op aandringen van de advocaat. De video is echter veelvuldig gedeeld op social media.

Vrijdag kwam er ook een verklaring naar buiten van een ex van Paay, die in het filmpje te zien zou zijn. Advocaat Bernard Tomlow laat namens deze ex weten dat hij ‘gechoqueerd’ is en ‘uitdrukkelijk iedere bemoeienis, direct of indirect, met deze onrechtmatige openbaarmaking en verspreiding’ ontkent. Over zijn identiteit doet hij geen mededelingen.

Langelaar zei in een reactie hierop er niet vanuit te gaan dat deze persoon voor verspreiding heeft gezorgd.

ANP

Steun direct Redactie

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.