Voorbij het eigen gelijk
 
 
avatar
   
Media & TV

Het Parool zet schoolkrantredacteur in om heel objectief Willem Bosch-deugfestival te verslaan

'En toen kwam er een zanger, en toen werd er gecollecteerd, en toen was het afgelopen, en het was een leuke avond'

Tags:

 

“Bosch had slechts tien dagen om het festival op poten te zetten, maar presenteerde een volwaardige festivalavond met zijn schrijverswederhelft Sarah Sluimer.

Het programma bestond uit een flinke line-up sprekers, waaronder een videoboodschap van regisseur Steve McQueen die in Los Angeles verbleef, en een op verzoek geschreven Voetnoot van Arnon Grunberg. Een van de fijnste toespraken kwam van caberetier [sic] Johan Fretz, die pleitte voor ‘radicale zachtmoedigheid’.

Naast de praatjes speelden verschillende bands toepasselijke liederen.

Als dat schrijven toch niets wordt voor Bosch en Sluimer, dan kunnen ze altijd nog festivals gaan organiseren.”

 

Bij Het Parool hebben ze ofwel zo weinig geld voor degelijke recensenten dat ze nu ook schoolkrantredacteuren laten schrijven ofwel er is helemaal geen hoofd/eindredactie meer aanwezig waardoor alles ongezien online verschijnt. Kolere zeg, een festival positief bespreken is natuurlijk prima als recensent, maar dit is wel echt heel bedroevend slecht geschreven. Zelfs voor Het Parool. En dat zegt wat.

   
 
 
Toon / Verberg Reacties
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.