TPOok!

 
avatar
   
Recensie

Wie Is De Mol 2017: Aflevering 1 #widm

De jacht is geopend…

Wie Is De Mol (#widm) is weer begonnen! Onze eigen Amanda is een echte ‘molloot’. Zo iemand die bij alle cijfers in beeld een betekenis zoekt, geboortedata van de kandidaten opzoekt en zich afvraagt wat de titel van de aflevering te betekenen heeft. Ze zat gisteravond met een koude Desperados in haar ene hand en haar Mollenboekje in haar andere hand licht gespannen en super geconcentreerd voor de televisie. Lees haar blog over de eerste aflevering van WIDM 2017!

 

Lees verder op ShePostsOnline >>>

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.