Voorbij het eigen gelijk
 
 
avatar
   
Media & TV

Nieuw in 2017: compensatie bij internetstoring

En de hypotheekrenteaftrek gaat nog verder omlaag

Tags:

 

“Wie na 1 juli 2017 te maken krijgt met een telefoon-, internet-, of televisiestoring, heeft recht op compensatie. De storing moet wel langer duren dan twaalf uur. Deze afspraak geldt voor zowel particulieren als zakelijke klanten.”

 

Twaalf hele uren zonder internet: je moet er niet aan denken. Gelukkig is daarvoor nu dus compensatie bij elkaar te kastje-muren. Verder gaat ook de hypotheekrente-aftrek nóg verder omlaag en krijgen mbo’ers een ov-studentenkaart waardoor het nóg drukker wordt in de trein.

Dit en heel veel meer veranderingen in 2017 via deze handige Trouw-opsomming (Blendle-link).

   
 
 
Toon / Verberg Reacties
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.