Voorbij het eigen gelijk
 
 
avatar
   
Video

Grote verrassing: carnavalsnummer ‘Oh Sylvana’ gaat toch wél over Sylvana Simons

Zanger Rob van Daal heeft al die tijd laf ontkend

Zanger Rob van Daals liedje Oh Sylvana “gaat natuurlijk” over Sylvana Simons. Dat zegt de zanger tegen BN DeStem. Tot nu toe hield hij vol dat het over een Russisch meisje ging. Dat was een idee van zijn producer die Simons niet onnodig wilde kwetsen nadat een man uit Kudelstaart racistische beelden onder het liedje had gezet. Van Daal schrok daar naar eigen zeggen van. “Ik was heel bang dat ze mij aan dat filmpje zouden koppelen. Dat filmpje was voor mij een breekpunt.”

Van Daal staat nog wel achter Oh Sylvana en noemt het een “ludiek liedje”.

Anp

 
 
Toon / Verberg Reacties
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.