TPOok!

 
Media & TV

U zond in: ‘Reclame maken voor Qatar Airways is stom!’

Wij zijn nou eenmaal gek op bloedgeld, inshallah

Tags: ,

 

“Natuurlijk leuk om dagelijks kennis te nemen van de heersende moraal binnen TPO over moslims, maar dan steeds tijdens het scrollen naar een volgend artikel de advertentie van Qatar Airways te openen. U weet wel, Qatar, grote vriend van de Moslimbroeders en uitbater van Al Jazeera over de Arabische revolutie. Niet te vergeten de dollars die men rondstrooit in allerlei conflictgebieden om de soennieten op weg te helpen naar een wereld islam met de sharia. En dat alles verscholen achter een moderne uitstraling dmv de aantrekkelijke Kalifa die de kunstmarkt kapot maakt in haar verzamelwoede. Dit charme offensief om de elite een loer te draaien zoals Assad (oogarts) en echtgenoten ook jarenlang te gast waren op talloze wereldse elite recepties.

Ik zou het mediabureau iets beter instrueren, toch? Geld is ook niet alles, toch? Vooral niet uit verkeerde bron, de bron waarmee tal van moskeeën worden gefinancierd, toch?

Groetjes,

Een bezorgde steenbok.”

 

Beste bezorgde steenbok,

“Ik zou het mediabureau iets beter instrueren, toch?”

Neen.

“Geld is ook niet alles, toch?”

Ja, wel.

“Vooral niet uit verkeerde bron, de bron waarmee tal van moskeeën worden gefinancierd, toch?”

Zolang wij er geen moskeeën mee financieren of verplicht het salafisme voor moeten ondersteunen kan dat oliegeld niet genoeg onze richting uit stromen.

Wij zijn nu even, inshallah, business class met Qatar Airways richting de zon vliegen. Bedankt voor de centen en fijne halal feestdagen!

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.