Voorbij het eigen gelijk
 
 
Video

VIDEO – EenVandaag doet de ultieme poging: Wie vermoordde Petra van den Berg tijdens nieuwjaarsnacht 1982?

Plus: Een persoonlijke oproep van redacteur Jan Born

sitestat

Persoonlijke oproep Jan Born

“Als redacteur maakte ik ooit het programma De Kern van de Zaak (2000). Daarin werd de verjaringstermijn bij moordzaken behandeld. Na de uitzending, waarin onder andere de broer van Petra het woord deed, diende oud-rechter en D66’er Boris Dittrich een wetsvoorstel in om de verjaringstermijn af te schaffen. Dat is gebeurd, een moord verjaart nooit meer. De zaak van de vermoorde Petra diende daarbij als aanleiding. De familie Van den Berg heb ik tot op de dag van vandaag leren kennen als een zeer warme, hechte familie. Heeft u informatie, geef dit dat alstublieft door. Laat de familie niet langer in onzekerheid maar deel uw informatie. Wie vermoordde Petra? Was het een vergissing? Wat gebeurde er die nacht? De dader kan niet meer vervolgd worden maar voor de familie is de informatie van zeer groot belang.”

Vanavond om 18.15 uur, EenVandaag op NPO 1. 

   
 
 
Toon / Verberg Reacties
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.