Media & TV

Bonusquote: Tess Milne gaat de diepte in

17-11-2016 11:21

 

“Ik geloof in seizoenen en ik zit, denk ik, in de lente van mijn carrière. Nu ben ik een kalf dat het weiland in is gesprint en allemaal indrukken krijgt. Hoe de zomer eruit gaat zien? Dat het misschien meer indaalt en nog meer de diepte ingaat.”

 

Tess Milne werd bekend als presentatrice van typische BN’ers Als Patty Brad Doen Grappige Dingen Voor Geld Zoals Van Een Duikplank Afspringen-SBS-achtige entertainmentprogramma’s bomvol klapvee. Daarmee verdiende Tess Milne veel geld. Terecht, want SBS-achtigen zijn commerciële bedrijven dus die hebben ook veel geld en m0gen daarmee doen wat ze willen.

Inmiddels heeft Tess Milne haar carriere mogen ‘verdiepen’ (eigen woorden Tess Milne), wat zoveel betekent dat ze een felbegeerd gouden ticket voor de ivoren torens der NPO heeft weten te bemachtigen. Ook Tess Milne weet, net als iedereen: eenmaal binnen in de ivoren NPO-torens zit je voor de rest van je leven geramd. Wat dat betreft is de NPO net de mafia. Eenmaal een made guy is voorgoed lid zijn van de grootste familie van Nederland (en je kunt er nooit meer uit).

Nu verdient Tess Milne uiteraard nóg meer geld. Maar in tegenstelling tot de SBS-achtigen is de NPO géén commercieel bedrijf maar wordt de NPO volledig door belastinggeld gesubsidieerd. Van al dat belastinggeld maakt die NPO dan weer SBS-achtige enterainmentprogramma’s met BN’ers Die Grappige Dingen Doen Voor Zalen Vol Klapvee terwijl dat dus, bewezen succesvol, ook door SBS-achtigen kan worden gemaakt.

Het grote wachten is nu op 3FM-dj Tess Milne in Het Glazen Huis alwaar zij als een kalf in het weiland de wereld zal laten weten hoe erg het is dat in Nederland sommige mensen tonnen per jaar verdienen op kosten van belastingbetalers terwijl in Afrika baby’s doodgaan aan aids en diarree.

Via Telegraaf (Blendle-link).