Media & TV

Quote plaatst statement: ‘Waarom wij dit vrouwonvriendelijke artikel niet censureren’

24-10-2016 12:15

Het blad voor mannen met knotje maar zonder ballen mannenblad Esquire mag dan geen ruggengraat hebben en rücksichtslos artikelen censureren omdat één of andere dramfeministische moralist van RTL haar eigen millenniale cultuuroorlogje uitvecht via RTL Nieuws, bij het zakenblad Quote hebben ze dan wel gewoon ballen, tieten en een ruggengraat waar het merg nog inzit.

Leest u even mee in de verklaring die ze bij Quote net online hebben gegooid?

 

“De suggestie dat we oproepen tot verkrachting is kwalijk, ergerlijk en beschouwen we als een moedwillige poging tot karaktermoord van de auteurs. Nergens roept het stuk op tot aanranding of verkrachting.Het stuk had al eerder online gestaan, en toen draaide de wereld gewoon door.

Ironisch genoeg hebben we ons bij het maken van dit lijstje laten inspireren door een artikel van onze collega’s van Cosmopolitan, de zeer succesvolle online-titel van Hearst, en Ze.nl. Op die laatste site werden mannen als ‘dekhengsten’, ‘stampertjes’, ‘slappe vaatdoeken’ en ‘profiteurs’ neergezet.

De hedendaagse heksenjacht op mogelijk seksisme begint wat ons betreft hinderlijke vormen aan te nemen. Joseph McCarthy joeg ooit op communisten en was verblind door een zoektocht naar tegenstanders.

Een stukje offline halen doen we niet. Dat doen we nooit. Wél hebben we nog een kleine aanvulling op de lijst.

Nummer 32: De Haatheks

De zeurende moreel verongelijkte haatheks heeft verder niet veel om handen en speurt de ganse dag naar seksisme, omdat ze zich daarmee kan profileren bij haar vriendinnen. Haar vriend is een ‘slappe vaatdoek’ en kletst met haar mee. Maar op een dag kan ze het niet meer aan en is haatseks met de haatheks het enige dat haar tot bedaren kan brengen.”

 

Wij van TPO voegen daar nog graag aan toe dat ‘De Haatheks’ kennelijk ook bij RTL Nieuws werkt en daar zonder dat haar een strobreed in de weg wordt gelegd RTL Nieuws kan ombouwen tot een soort tweede Joop.nl. Altijd mooi, je persoonlijke gefrustreerde linkse cultuuroorlogjes uitvechten via een nieuwsmedium.

RTL Nieuws, voor al uw sneue policor wijvengedram en lachwekkend gemoraliseer.

U kunt hier een abonnement op Quote nemen.