Opinie

Bonusquote: VROUW legt uit hoe gevaarlijk anti-vaccinatiegekkie Pauline Bijster werkelijk is

24-10-2016 17:46

 

“Je moet voorkomen dat deze mensen een podium krijgen”, vertelt ze. “Je wil niet dat ze andere ouders inspireren hetzelfde na te laten.

Bij ons op de groep waren er baby’s die gezien hun leeftijd nog niet ingeënt waren. Inenten voor mazelen gebeurt met 14 maanden, daarvóór is het zinloos. Deze baby’s waren jonger, onze zoon was pas 8 maanden.

Wat begon als ‘verkoudheid’ bleek een zware, dubbele longontsteking. Hij was een baby van 8 maanden met een zware ‘rokershoest’

De arts zei dat we meteen moesten komen. Onze zoon was koud geworden en reageerde niet op de pijnprikkel van het infuus.

Een leidinggevende heeft me toen verteld dat het kind dat andere kinderen besmet had, uit overtuiging niet was ingeënt door de ouders

De column van Pauline Bijster in Happinez maakt me opnieuw witheet. Dat ze zegt dat ze zelf ook de mazelen heeft gehad en dat dat niet zo erg was, raakt kant noch wal. Mazelen kan inderdaad mild verlopen, maar ook zeer ernstig.

Wat Pauline Bijster in Happinez beweert, is gevaarlijke onzin!”

 

Onlangs schreef het levensgevaarlijke anti-vaccinatiegekkie Pauline Bijster in een column op de site van Happinez dat ze er over dacht haar kindje niet te laten inenten. Je kind niet laten inenten is hetzelfde als een half doodvonnis voor je kind tekenen omdat kinderziekten die dankzij de medische wetenschap en rijksvaccinatieprogramma’s bijna zijn uitgeroeid je kind binnen mum van tijd kunnen omleggen. Helaas niet alleen je eigen kind maar ook dat van anderen.

Dat was allemaal geen énkel probleem voor de Happinez-redactie, waar volgens de hoofdredactie zelf ‘de helft van de redacteuren twijfelt over inenten’ (mocht u ooit in de buurt komen van de Happinez-redactie: adem niet in, loop snel door en zorg dat u wind tegen heeft en in Godsnaam, zorg dat uw kind wél is ingeënt!). Maargoed, van mensen vrouwen die zich liever bezig houden met oplichterij uit de alternatieve ‘geneeskunde’ (lol) en ander dom zweverig bijgeloof in plaats van met normale wetenschap of met het gezonde intellect kun je natuurlijk niet al te veel verwachten. Het is alleen zo zielig dat ze met hun stuitende domheid ook hun eigen kinderen en mogelijk vele andere kinderen verzieken.

Hoe gevaarlijk mensen als Pauline Bijster, en bladen als de Happinez, exact zijn legt Nicole Gommers in dit artikel op VROUW haarfijn uit: haar peuter kreeg de mazelen nadat het was besmet door een ander kind dat niet was ingeënt. Een hartverscheurende lijdensweg volgde.

Conclusie: je kinderen niet inenten is gewoon kwaadaardig dom en (poging tot) (massa)moord.

 

Lees ook: Antivaccinatiemoekes zijn immuun voor feiten, en brengen anderen in gevaar

Bekijk ook: dit briljante filmpje over vaccineren van Penn & Teller.