Opinie

Dappere burgers zetten overlastgevende vrouw uit bus, VARA/NPO woest

17-10-2016 20:24

Update: Filmpje is volgens NS 5 jaar oud

In het onderstaande filmpje ziet u hoe dappere burgers eindelijk eens niet wegkijken maar gewoon een poot uitsteken om overlast in het openbaar vervoer tegen te gaan. Een kennelijk overlastgevende passagier van een bus wordt door de inmiddels zichtbaar gefrustreerde chauffeur vriendelijk doch dringen gevraagd op te rotten. Als mevrouw dit weigert zijn enkele passagiers, die hoorbaar in de video zeggen dat ook zij het gedrag van de vrouw zat zijn, bereid even een handje te helpen. En exit is de overlastgevende vrouw.

Dat zouden er meer moeten doen! Toch?

Ja, dat zou je zeggen, maar deze mevrouw is (kennelijk) Surinaams en dus ‘zwart’. Dus dan is een overlastgever uit de bus zetten niet gewoon volkomen terecht maar ‘RACISME!’. Dat is logisch: mensen met een andere huidskleur dan blank kunnen sowieso nooit iets verkeerd doen. Die geven trouwens nooit overlast, alleen blanken zijn overlastgevend, duh!

En waar den Nederlander er altijd op wordt gewezen dat noch huidskleur noch etnische afkomst van belang zijn, is het benoemen van de huidskleur van iemand die mogelijk als zielig slachtoffer kan worden behandeld natuurlijk totaal geen racisme. Iemand anders behandelen omdat ‘ie zwart is, en dat dan geen discriminatie vinden. Ja, dat kan natuurlijk alleen bij de NPO-online.

Dus kopt de online NPO maandag: BUSCHAUFFEUR LAAT PASSAGIERS ZWARTE VROUW OP STRAAT ZETTEN. Zouden wij koppen: POLITIE PAKT VROUWVERKRACHTENDE ASIELZOEKER IN HEERLEN OP dan zouden wij uit vieslinkse NPO-hoek direct te horen krijgen dat ‘afkomst niet van belang is’ (een PvdA-burgemeester in Heerlen vindt zulks ook echt bij verkrachtingszaken trouwens), maar als diezelfde vieslinkse NPO-hoek (online, hahahaha, de NPO online! Altijd lachen!) misbruik kan maken van iemands huidskleur is dat geen énkel probleem.

Ranzige maar volstrekt zinloze hypocrisie, en dat allemaal van uw belastinggeld. Je zou er haast opstandig van worden en PVV gaan stemmen.

Overigens blijkt uit het VARA-NPO-online artikel ook dat meerdere social justice warriors (allen lelieblank) helemaal LOS zijn gegaan op die arme twitter-medewerkers van de NS. Omdat zwarte vrouw, dus context niet noodzakelijk, want racisme en alles.

Hopelijk worden ze ooit allemaal gepakt als zwartrijder.

Hier het filmpje:

 

https://youtu.be/BP71-l66AOs

Hieronder wat screenshots van de vieslinkse online-NPO-uitlatingen:

screen-shot-2016-10-17-at-20-17-44screen-shot-2016-10-17-at-20-17-52screen-shot-2016-10-17-at-20-17-58