Media & TV

Bonusquote: Russisch staatsmedium RT sloopt Fox News inzake Black Lives Matter Milwaukee

17-08-2016 22:20

 

“Fox News heeft gelijk als ze zegt dat [de door Amerikaanse politie doodgeschoten] Sylville Smith een strafblad had, met negen arrestaties sinds 2001 onder andere voor beroving en bezit van heroine. De politie zegt dat toen Smith werd doodgeschoten hij in het bezit was van een vuurwapen dat was gestolen bij een inbraak in mei.

Het witte journalistenpanel bij Fox gebruikte zijn verleden om de doodstraf-door-een-politieagent goed te praten, ook al is in Wisconsin de doodstraf afgeschaft in 1853, in de tijd dat Fox-presentatoren en hun ‘vrienden’ nog legaal de zwarte mensen konden bezitten die ze vandaag de dag zo proberen te demoniseren.

Smith is de laatste in een lange reeks van zwarte mannen die werden doodgeschoten door de mensen die werden betaald en getraind om bescherming te bieden.

De rebellie in Milwaukee begon zaterdagavond toen het nieuws van Smith’s dood zich verspreidde. Gouverneur Walker zette de National Guard in, niet om zwarte mensen tegen de politie te beschermen maar vooral om goederen en bezit tegen de demonstranten te beschermen.”

 

Bij het door Putin gesubsidieerde medium RT maken ze er een doorgaans geinige hobby van vooral de westerse mainstream media te bashen. Normaal gesproken gaan ze vooral los op de BBC maar kennelijk is ook Fox News een vijand. Geen idee overigens of dit schotschrift tegen Fox News ook is geschreven door een zwarte RT-redacteur, want het is wel héél erg pro-Black Lives Matter. Normaal gesproken is RT weliswaar uitgesproken anti-Westers, en vooral pro-Poetin en Pro-Rusland, maar snoeiharde LOL-flack zoals dit is er vrij zeldzaam.