Opinie

Bonusquote: Annabel Nanninga (TPO) in ‘Vrouw’ (TMG)

16-08-2016 10:52

 

“Toen ik een paar jaar geleden pittige stukken schreef over de katholieke kerk en zogenaamde ‘pedopaters’, kreeg ik geen enkel verontwaardigd berichtje. Maar zeg iets over de islam en iedereen staat op zijn achterste benen. Het probleem is dat links-progressieve mensen in de knel komen door te blijven volhouden dat islam de religie van de vrede is.

Neem de homorechten, een typisch links-progressieve verworvenheid. Die staan onder druk door de grote hoeveelheid islam die geïmporteerd wordt. Maar ja, dan moet je dus geen islamitische vluchtelingen – wat ‘nog zieliger mensen’ zijn – meer binnenhalen. Dan moet je kiezen. Het is het één of het ander.

Als je zoals ik de tegenstem vertegenwoordigt, word je gediskwalificeerd. Dan ben je gek, of ‘doe je het voor de aandacht.’ Nou, ik kan prima zonder die aandacht. Ik wacht nog steeds op iemand die met echt goede argumenten komt om wat ik zeg en schrijf te weerleggen.”

 

Annabel Nanninga (TPO) werd geïnterviewd door het gezaghebbende vrouwenvakblad Vrouw van De Telegraaf. En zei maar weer een wat ware dingen die mensen liever niet horen. Wij wel, waarvoor dank.