Onderzoek door Europese publieke omroep: staatsmedia HELPEN tegen fascisme

08-08-2016 18:54

Dit is er eentje, dat moet u zien om te geloven. De extreem deugende progressieflinkse moraalbode The Guardian meldt dat de overkoepelende Europese Publieke Omroep-organisatie EBU een onderzoek heeft laten doen naar het nut en heil van.. de Europese publieke omroep. En Wat Er Dan Gebeurt Zal Je Mond Doen Openvallen Van Verbazing:

Zonder de Europese Publieke Omroep wordt iedereen fascistisch en gaat verkeerde politici in de kaart spelen, aldus de Europese Publieke Omroep. Andere conclusies over het rapport van de Europese Publieke Omroep over de Europese Publieke Omroep: de Europese Publieke Omroep moet veel, heel veel geld krijgen want dan zijn mensen beter gebrainwashed betrokken bij het democratisch proces en is er ook meer eenzijdige berichtgeving die niets met neutrale feiten te maken heeft persvrijheid zoals de EU die graag ziet.

Echt. Zelfs George Orwell zou een rapport van de Europese Publieke Omroep waaruit blijkt dat de Europese Publieke Omroep racisme en doem kan bijsturen, een te vergezocht idee vinden voor zijn zeer accurate toekomstvoorspelling en handleiding voor EUbaasjes beklemmende roman 1984.

Bijdrage aan de democratie

Dus, Europese nieuwsconsument. Graag belasting blijven afdragen want u moet uw eigen misinformatie bekostigen, omdat u anders met behulp van feiten en realisme zomaar dingen gaat vinden en op partijen gaat stemmen die helemaal niet mogen van de EU en van fatsoenlijke media als The Guardian. Dat zijn allemaal geen ‘toevoegingen aan de democratie’, zoals de Europese Publieke Omroep in haar onderzoek de Europese Publieke Omroep omschrijft. Vrij verkrijgbare, ongefilterde informatie, direct en zonder omhaal gepresenteerd aan de kijkers zodat die zelf een oordeel kunnen vormen, dat is geen wenselijke toevoeging aan de democratie. Zomercolumns, gratis reclame voor boeken, restaurants, nieuwsmedia en films van vrinden van Matthijs van Nieuwkerk, eindeloze christenbashing en nul islamkritiek, allemaal betaald van gemeenschapsgeld dus gegarandeerd laf, flauw, niet-creatief en veilig, zijn dat wel.

Begrepen, burger? Geloof de Europese Publieke Omroep nou maar. Die weten wat goed voor u is. In Nederland gaat er trouwens jaarlijks meer geld naar de NPO dan naar de AIVD. Wat de (retorische) vraag oproept voor welk gevaar de Eurocraten banger zijn: voor goed en volledig geïnformeerde burgers, of voor terroristen?