Media & TV

U zond in: ‘Soldaten van Odin neonazi’s noemen is stom!’

22-07-2016 12:57

 

“Vaak met hem [brussen] eens maar die Odin groep neonazi,s noemen?………………al die ‘’kracht’’termen worden zo slap als was,vooral bij onterecht gebruik.
Doet me denken aan nivo denk.”

 

Nog afgezien van het feit dat de Soldaten van Odin zelf op hun Facebook weinig moeite doen hun voorliefde voor nazi-symbolen onder stoelen of banken te steken, en nog afgezien van het feit dat het hele Soldaten van Odin-gebeuren überhaupt afkomstig is uit de neonazistische scene, heeft de oprichter van de Nederlandse tak (genaamd ‘Ragnor’) een hakenkruis en een SS-teken als tatoeage. Volgens zijn eigen zeggen heeft dat natuurlijk ‘niets met nazisme te maken’ want hij ‘vindt ze gewoon mooi’.

Volgens mij zijn een hakenkruis en een SS-teken op je lichaam laten tatoeëren toch echt gewoon uitingen van nazistische sympathieën. (Maar ik vind dan bijvoorbeeld een tatoeage van Claudia de Breij op mijn rug ‘gewoon mooi’…)

Politieke correctheid heeft twee kanten en is geen exclusief domein voor alleen linksdenkend en ‘fatsoenlijk’ Nederland. Politieke correctheid moet je bestrijden. Altijd. Ongeacht in welk domein het zich bevindt.

Succes verder met de cognitieve dissonantie. Feiten zijn uiteraard altijd alleen van toepassing op anderen hun wereldbeeld, nooit op de jouwe.

BB

 

Screen Shot 2016-07-22 at 12.53.46