Media & TV

U zond in… ‘Hoe Facebook meet met twee maten in de praktijk’

20-05-2016 13:45

“Beste meneer, mevr,

Ik ben de beheerster van de facebook pagina Steun de PVV!

Anderhalf jaar heb ik aan de pagina gewerkt en ik tikte 2 op bevrijdingsdag om precies te zijn de 52.000 likes aan!
Door dat linkse stoethaspels de pvv pagina’s massaal rapporteren als pesten, notabene met links die wij oa delen van Powned, TPO, Telegraaf, AD, etc etc, werden wij gewoon uit de lucht gehaald!

Ik kon bezwaar aantekenen maar dat was blijkbaar niet nodig, de pagina ging onherroepelijk uit de lucht .. want pvv he

Wat mij nou zo erg verbaasd is het feit dat een week geleden de linkse pestkop pagina ‘stop de racistische pagina’s’ door facebook werd weggehaald, maar na een lullige half uur weer terug online stond.

Wederom vandaag weer gerapporteerd en weer door fb offline gehaald, maar wederom na nog geen uur terug online!

Er zit duidelijk iemand bij facebook op de redactie die een voorliefde heeft voor linkse pestkoppen, en rechtse pagina’s dus vernietigd…satire mag niet, en video’s delen van powned waarschijnlijk ook niet! Terwijl dezelfde video elders wel gewoon mag blijven staan.

Er word duidelijk met twee maten gemeten bij facebook, en ik en duizenden anderen zijn verbaasd, boos, dat we in een Nederland GEEN satire vrij mogen plaatsen, geen humor en ook geen video’s of media mogen doorlinken linken.

Wij hebben inmiddels een intervieuw gehad met Kim Bos van het NRC zij gaat as dinsdag een uitgebreid artikel hierover plaatsen, en willen het zoveel mogelijk uitbreiden. Want wie komt er voor ons op?

Mogen wij zomaar steeds verwijderd worden? facebook komt steeds met warrige nieuwe richtlijnen. Dit is geen Nederland meer maar een Turkije waar je bestraft word als je politiek de grote baas op zijn nummer zet!

mvg
Naam bij redactie bekend
beheer: Steun de pvv
zie hier de link naar mijn nieuwe pagina.”

 

13249520_1183843084973549_2085277041_n