Media & TV

VARA-ledenwebsite WOEST op Radio 1, want presentator gebruikte humor

06-04-2016 13:56

erectieRadio 1-verslaggever Jurgen van den Berg vraag of Jan Roos een erectie heeft

Geplaatst door TPvideO op woensdag 6 april 2016

 

GeenPeil-voorman Jan Roos werd woensdagmorgen gebeld door NPO Radio 1-presentator Jurgen van den Berg. En omdat Van den Berg wél humor heeft, in tegenstelling tot ongeveer 97 procent van zijn NPO-collega’s, vroeg hij of Roos misschien met een milde ODOL aan de telefoon zat: ‘Ben jij vanochtend wakker geworden met een lichte erectie?‘, aldus de Radio 1-presentator, die daarmee uiteraard doelde op het succes van Geenpeil en de verkiezingsdag van het referendum in kwestie.

Maarja, Radio 1 (huidig wereldbeeld: circa 1973) en humor, dat MAG natuurlijk helemaal niet van rancuneuze zelfhatende blanke babyboomers VARA-leden. Dus werd op het door VARA-leden gesubsidieerde haat-, laster-, stalk-, en schandpaalblog Joop.nl (NPO) direct een emmertje dampende poep uitgestort over de Radio 1-medewerker in kwestie en werd Radio 1 vergeleken met ‘het niveau van Powned’.

Zo gaat dat bij sektes, kerken als de NPO en linkse omroepen: wie zich niet aan de achterhaalde beklemmende regels houdt en het in zijn hoofd haalt om zonder toestemming buiten de lijntjes te kleuren wordt zo hard mogelijk gestraft. Geen genade voor vernieuwers. De zon draait om de aarde, die aarde is plat en is het middelpunt van het universum: 2 +2 = 5. Punt uit.