Bonusquote: ‘Arische’ Mindshakes-millennial looft ‘kromme neusjes’ moslimmeisjes

30-03-2016 20:19

Moslim-dames, leest u even mee?

 

“Ik heb een zwak voor exotische meisjes zoals jij, dat mag je best weten. Ik houd van jullie olijfkleurige huid en jullie intense, donkere ogen. Zelfs jullie soms wat kromme neusjes vind ik fantastisch. Waar dat precies vandaan komt, weet ik niet.”

(-)

“Soms flirt ik met jullie in de metro. Ik merk dat jullie dat niet gewend zijn. Mijn glimlach wordt meestal wel door jullie beantwoord, maar is eerder verrast dan bevestigend. Dat is begrijpelijk, want ik denk dat er niet veel oer-Hollandse plattelandsjongens zijn die zich speciaal tot jullie aangetrokken voelen. Dat komt niet omdat ze jullie niet mooi vinden hoor, maar omdat jullie er een beetje anders uitzien dan ze gewend zijn. Smaken verschillen, laten we het daar maar op houden.”

(-)

“Ik hoef je vast niet te vertellen dat het niet voorbijgaat. Dat mensen je altijd zullen wantrouwen. Dat je altijd zult blijven horen dat je een fundamentalist bent, een cultuurbarbaar, een onderdrukte vrouw.”

 

Zoals u weet is flirten onlosmakelijk verbonden met het dagelijks bestaan. Maar wees op uw hoede als u millennial Ari Vogelaar van het gesubsidieerde jongerenplatform Mindshakes (Van dezelfde uitgever van NRC Handelsblad) in de metro treft. Deze zelfbenoemde ‘ariĆ«r’ vergeeft u uw ‘kromme neusjes’, denkt dat u flirten in het openbaar vervoer (die heeft dus nog nooit in een Haagse tram gezeten) niet gewend bent, u voor de rest van uw leven gewantrouwd zal worden en dat oer-Hollandse plattelandsjongens jullie raar vinden. Bovendien heeft hij het wel erg vaak over ‘meisjes’ waar dames of vrouwen wellicht meer gepast zou zijn.