Policorwatch: Feministen woedend op Max Pam om iets wat hij NIET schreef

17-02-2016 14:48

Max Pam schreef een column over de man als ijsbeer die zijn territorium ziet slinken. Terecht, want feminazii proberen de witte man in alle opzichten te kleineren, te breken, te belasteren en te castreren. Dit doen zij door een niet-aflatende stroom van beschuldigingen van misogynie, racisme en seksisme, want jezelf beter voelen door domweg beter te zijn/te presteren kost moeite. Makkelijker is het om de ander naar beneden te halen met eindeloos janken, drammen en anderen oproepen tot het verbaal in de ballen schoppen van witte mannen omdat je het zelf niet durft.

Alleen witte mannen valt dit lot ten deel, tegen de doorgaans lichtgetinte aanhangers van het bijzonder vrouwonvriendelijke islamitische geloof durven de fopministen natuurlijk niet. En omdat betuttelracisme bij fopminisme hoort als verongelijktheid bij parttimers onder een Glazen Plafond, is kritiek op zwarte of andersculturele mannen al helemaal uit den boze: vrouwonvriendelijk gedrag van minderheden is cultuur, de stakkers weten niet beter. En hoofddoekjes zijn juist een teken van vrijheid: blootshoofds komen die schapen al helemáál niet buiten en vrijheid-light, gecontroleerd door mannen, is voor die vrouwtjes goed genoeg. *in wangetje knijpt*

Enfin, Pam schreef daar dus over en dat MAG helemaal niet van de vrouwtjes. Die dan ook prompt met blosjes op de wangen en zo’n koddig gefronst gezichtje over piemels en neuken begonnen, waar Pam geen woord over schreef, want god wat missen ze dat bij hun gedomesticeerde zitplasser. Kijk maar meisjes: “Om misverstanden te voorkomen: ik schrijf dit vanuit het standpunt van de outlaw, die in het Wilde Westen van de 19de eeuw moet zien te overleven.” Maar voor die side note waren de dames al te verblind door PMS, en daar gingen ze: