Voorbij het eigen gelijk
 
 
avatar
   
Opinie

Bonusquote: ‘Hafid Bouazza is een nestbevuiler!’

Nóg meer rancuneuze NRC-haatbrieven

Screen Shot 2016-01-14 at 12.43.34

 

Nestbevuilers zijn natuurlijk heel erg, maar voedsel afwerpen met een F16 (LOL), dat vinden wij dan weer heel erg. Maargoed, we zijn blij om te vernemen dat De Profeet juist heel vrouwvriendelijk was.

Wat trouwens óók heel erg is: opinieredacteuren die hun eigen vuile oorlogje voeren tegen onwelgevallige opiniemakers door telkens de meest gore, argumentloze haatbrieven af te drukken, dát is pas erg. Schrijf dan gewoon zelf een tegenstuk inplaats van heel lafjes en anoniem imbeciele boze burgers voor je karretje te spannen en zo een mes in iemands rug te steken.

 

   
 
 
Toon / Verberg Reacties
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.