avatar
   
Opinie

Bonusquote: ‘Hafid Bouazza is een nestbevuiler!’

N贸g meer rancuneuze NRC-haatbrieven

Screen Shot 2016-01-14 at 12.43.34

 

Nestbevuilers zijn natuurlijk heel erg, maar voedsel afwerpen met een F16 (LOL), dat vinden wij dan weer heel erg. Maargoed, we zijn blij om te vernemen dat De Profeet juist heel vrouwvriendelijk was.

Wat trouwens 贸贸k heel erg is: opinieredacteuren die hun eigen vuile oorlogje voeren tegen onwelgevallige opiniemakers door telkens de meest gore, argumentloze haatbrieven af te drukken, d谩t is pas erg. Schrijf dan gewoon zelf een tegenstuk inplaats van heel lafjes en anoniem imbeciele boze burgers voor je karretje te spannen en zo een mes in iemands rug te steken.

 

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.