Opinie

Vlaamse feministe na Keulen: ‘Spijt van onenightstand = verkrachting’

08-01-2016 11:26

 

“Ik vraag mij af waarom ik van eigen volk moet horen dat ik ‘spijt hebben van een onenightstand’ niet moet afdoen als verkrachting.”

 

Okee. Nu begint het agressieve #zeghet-feminisme een beetje eng te worden. Dus: je gaat na een avondje uit vrijwillig met een man mee, nadat je hem vrijwillig en bewust hebt verleid, je hebt vrijwillig seks met hem (en je geeft ook duidelijk, bewust en vrijwillig, aan dat je dat wilt), tijdens de seks geniet je er zichtbaar van doe je geheel vrijwillig je ding, je zegt dan ook absoluut bewust en vrijwillig geen ‘nee’, maar als de je dan de volgende morgen denkt ‘ik had dit toch allemaal niet moeten doen’ dan is het niet jouw verantwoordelijkheid voor jouw bewuste en vrijwillige deelname maar dan is die man een verkrachter? Ook al deed die man gewoon exact hetzelfde als wat jij deed, namelijk seks hebben en ervaren dat het gebeurde met wederzijdse instelling? Ook al wil die man helemaal geen verkrachter zijn en deed hij daarom mee omdat hij dacht dat jij het ook wilde, zeg maar een beetje wat je wenst van keurige heren die zich weten te beheersen en eerst om consensus vragen?

Echt? Are you fucking serious?

Laten we het dan nog maar eens duidelijk zeggen, wij zijn als ‘Ollanders tenslotte ook een soort van ‘eigen volk’:

SPIJT HEBBEN VAN EEN ONENIGHTSTAND IS GEEN VERKRACHTING! NOOIT! VOOR ONENIGHTSTANDS EN DE BEROUW NA DE ZONDE BEN JE HELEMAAL ZELF VERANTWOORDELIJK! ALTIJD! NIEMAND ANDERS! NOOIT! JA ZEGGEN BETEKENT DE GEVOLGEN ACCEPTEREN! ALTIJD! IF YOU CAN’T STAND THE HEAT GET OUT OF THE KITCHEN DON’T SAY YES!

En dan laten we je bewust misleidende ‘waarom horen we de media nooit eens als blanke mannen vrouwen aanranden’ jij-bak ten faveure van uit vrouwonvriendelijke culturen afkomstige groeperingen in de hedendaagse samenleving waar de rest van je artikel over gaat verder buiten beschouwing.

Allee De Morgen, wat zijt ge toch een plezante gazet!