Media & TV

Tweet van de dag

02-12-2015 19:17

Screen Shot 2015-12-02 at 19.09.01

 

We hebben gelachen om deze nonsens. Welke redactie zou zo gek zijn een plagiërende stagiair onbegeleid aan het werk te zetten?

We hebben gelachen om deze nonsens. Welke redactie zou zo gek zijn om een intern mailtje van Sophie Morel uit context te trekken en te publiceren als ingezonden brief?

We hebben gelachen om deze nonsens. Welke redactie zou zo gek zijn om te werken voor een krant waarin het zwaartepunt ligt op vrouwen in de overgang, fashion, huis-tuin-en-keuken-gejammer en columns van moeders op bakfietsen?

We hebben gelachen om deze nonsens. Welke redactie zou zo gek zijn om BKB-hipsters de opiniewebsite te laten beheren?

We hebben gelachen om deze nonsens. Welke redactie zou zo gek zijn om een adolescent een online hoofdredacteur zonder wederhoor persoonlijk kapot te schrijven?

We hebben gelachen om deze nonsens. Welke redactie zou zo gek zijn om 1972-teksten als ‘de papieren courant gaat groter worden dan het internet’ te laten publiceren?

We hebben gelachen om deze nonsens. Welke redactie zou zo gek zijn om niet door te hebben dat de courant nog bestaat bij gratie van het wijvenmagazine op zaterdag en de volgende Perdiep Ramesar een kwestie van tijd is?

We hebben gelachen om deze nonsens. Net als we elke zaterdag weer lachen om de ronkende ethische nonsens van de ombudsvrouw.

 

We hebben gelachen om deze nonsens.

Ja, wij ook.