Opinie

Bonusquote: ‘Types die als hun hoofd eraf wordt gehakt, nog zeggen dat islam liefde is’

23-11-2015 16:54

 

“Belgen zijn broekenpoepers. Linkse Belgen zijn bang dat als ze iets negatiefs over de islam zeggen, ze meteen bij Vlaams Belang worden geschaard. Ze promoten liever de islam dan dat ze in de extreem-rechtse hoek worden neergezet. Het zijn oude marxisten die geloven dat de samenleving maakbaar is, maar dat idee botst natuurlijk met de islam.”

[Bart Eeckhout, commentator van De Morgen] is een van de ergste. Dan heb je nog Koen Vidal en David Van Reybrouck. Dat zijn van die types die als hun hoofd eraf wordt gehakt, nog zeggen dat islam liefde is. Waar dat vandaan komt, weet ik niet maar ik geloof niet dat de islam liefde is.

Het is helemaal niet verbeterd in Molenbeek, ik was er dit voorjaar nog voor Brussel Eurabia deel twee, het is juist erger geworden. Maar iemand die er woont, baalt natuurlijk als een gek want je kunt je huis nooit meer verkopen in Molenbeek. Het is ellende, niemand werkt, je kunt er geen alcohol kopen, vrouwen moeten in burka lopen. Als je als vrouw een rok draagt, krijg je nog net geen zoutzuur in je gezicht gegooid. Nog net niet. Molenbeek is spooky, met allemaal smalle straatjes. Die Belgen die Molenbeek promoten, liegen gewoon.”

 

Nogmaals: Arthur van Amerongen had gelijk. Eerherstel heeft hij nog niet maar langzaamaan beginnen ook policor media als de Volkskrant het een beetje door te krijgen. LEES DAT BOEK! Brussel: Eurabia (nu inclusief gratis deel 2.)

 

 

brusseleurabiadeel2