Media & TV

Crowdfund Wierd Duk naar Oekraïne & Rusland

05-10-2015 22:55

Wierd Duk: een niet meer weg te denken belangrijke stem als het gaat om objectieve, niet politiek-correcte, realistische duiding van Duitsland en Rusland. Simpeler kunnen we onze TPO-kwaliteitsjournalist niet samenvatten. Als het gaat om Duitslandkennis en Ruslandkunde, als het gaat om het aanvoelen van sentimenten in de Duitse samenleving of het inzichtelijk kunnen maken van de wérkelijke opvattingen over Poetin in Rusland, is Wierd Duk dé ongekroonde koning.

Voor TPO wil Wierd Duk op reis: naar Oekraïne om verslag te doen van de smeulende burgeroorlog, naar Rusland om achter de schermen te kijken bij het even befaamde als verguisde RT en voor een bezoek aan de redactie van de voor een Nobelprijs voor Vrede genomineerde Russische ‘dissidentencourant’ Novaja Gazeta.

Kosten: 5000 euro’s. En hij heeft er al meer dan 4500, gekregen van de vele enthousiaste donateurs (helden!) die snappen hoeveel onbevooroordeelde, feitelijke, maar niet gecensureerde kwaliteitsjournalistiek waard is in een medialandschap waar pro-westerse propaganda, pro-EU vooringenomenheid en subjectieve ideologie de journalistiek nog altijd beïnvloeden.

Dus als u even de laatste benodigde euro’s doneert dan kan Wierd Duk ze snel mogelijk omzetten in roebels om u in ruil daarvoor als dank prachtige verhalen te leveren, die uiteraard zullen worden gepubliceerd op TPO.nl.

Hoe die verhalen van Wierd Duk er uit zien kunt u zelf hier nalezen. Wedden dat u na een kwartier lezen overtuigd bent van de meerwaarde en bijdraagt aan de TPO/Yournalism Wierd Duk-crowdfunding?

 

Onze Wierd Duk-favorieten:

Oekraïne en Poetin, hoe het westen een oorlog dreigt in te wandelen

In Poetins brein – De Krim is de eerste slag

Terreur in Rusland: de bomaanslagen op flatgebouwen in 1999

Pegida: hoe Duitsland zijn ‘wutbürger’ dreigt te verliezen

Duitse vluchtelingencrisis, hoe Angela Merkel Duitsland én Europa verandert